Adresse:
Petersmindevej 30 Pb 910
Postnummer/By:
5100 Odense C - N
Land:
Syddanmark
Telefon:
63 14 11 00
Fax:
63 14 12 51
Fax:
63 14 12 50
Webside:
E-mail:
Send meddelelse til firma

Webside

Beskrivelse

a s blumøller står bag en række produkter inden for vask, rengøring og personlig pleje

Forretningsinformationer

Antal ansatte
101 - 200

Bedømmelser

2 Stjerner

22. maj 2015

Savner De-Ny sæben meget,de.n holdt min psoriasis væk-- vil i ikke nok lave den igen. VÆR sød og svare på forespørgslen så jeg ved at nogen læser dette Med venlig hilsen Lykke Dalberg

5 Stjerner

30. januar 2015

Vil I ikke nok producere De!Ny sæben igen? - det var den mest velduftende og lækreste håndsæbe på markedet

Marianne N.
5 Stjerner

De!Ny sæbe

7. september 2013

Det er da godtnok en chokerende katastrofe, at De!Nysæben åbenbart helt er udgået af produktion. Jeg har siden 70'erne brugt den... startede p.gr. af lettere problematisk teenagehud (det er den nemlig også fantastisk til at rense i dybden) Siden har jeg brugt den.... ikke altid men ofte. Der er simpelt hen ikke nogen anden sæbe, der renser på samme måde, hvor huden føles ren og frisk og blød. Der findes i dag 2et hav" af sæber, men ingen, absolut ingen kommer på højde men De!Ny!!!!! De!ny er simpelthen en universal sæbe mod uren hud, mod tør hud, mod fedtet hud mmm Desuden er den fantastisk at medbringe / bruge på rejser, hvor den også kan bruges som hårshampo. Det kan altså ikke være meningen, at den skal udgå. Det kan godt være, at den ikke har fulgt med den generelle prisudvikling, men så SÆT DOG PRISEN OP. ..... og reklamer for den. Mange mennesker aner sikkert ikke noget om sæbens eksistens og fantastiske egenskaber, da den aldrig ses i reklamer. Reklamer er dyre, men vi er villige til at betale meget mere for den.... og vil gerne gå rundt med reklamer for den uden selv at blive betalt for det. Kom nu tilbage!.....eller sælg os opskriften!! mvh Marianne
Stikord/tags: #Deny sæbeSkriv kommentar    Meld misbrug

Kommentar

17. september 2013

De!Ny sæbe er den eneste sæbe jeg har kunnet bruge i årevis. Jeg er dybt ulykkelig over den ikke længere bliver produceret og troede ikke det var sandt da mit lokale supermarked fortalte den er udgået af produktion. Jeg har haft den med mig altid hvor jeg end har været, da jeg har det meget svært med andre sæber. PLSSSS giv os den igen, ved virkelig ikke hvor jeg skal gå hen og finde noget jeg kan bruge når de sidste stykker jeg har hamstret er brugt op. Må vel prøve neutral, men selv den har jeg det ikke godt med. GIV OS DE!NY tilbage snarest, tak. Eller som en skrev, giv os opskriften!

Kommentar

16. december 2013

Jeg har en som kan det samme Tjek Aloe Jensen på facebook Jeg sender gerne Jeg er selvstændig Forever Living forhandler Og vores Avocado hånd sæbe siger en af mine kunder der gør det samme for ham... Jeg kan kontaktes på 20930755 Eller aloejensen@gmail.com

Kommentar

26. december 2013

jeg er helt enig i at det er rigtig slemt ikke at kunne få De!ny sæbe.Jeg har også brugt det i mange -mange år, og savner det meget.

Kommentar

2. februar 2015

Ak ja glæden varer ikke ved. Også jeg er meeeeget ked at, at De-Ny er udgået af produktion, selv om der i min opfattelse ikke findes en sæbe, som på nogen måde kan måle sig med den. Jeg har dagligt brugt De-Ny siden midten af 60'erne, så det føles som at have mistet en kær følgesvend. Som andre skriver - "Giv os De-Ny tilbage. Hvis De-Ny sæben er udgået på grund af manglende omsætning, kan det måske skyldes, at man aldrig så nogen reklame for den. Det er trods alt ikke nok kun med reklame fra mund til mund. Ak ak ak jeg værner om mit sidste stykke De-Ny.

Lene Schulz
5 Stjerner

de!ny

31. august 2013

Øv, hvor er det dog en skam. Ved slet ikke, hvordan vi skal klare os foruden. Kan man ikke undtagelsesvis lade være med at skele til kolde kontanter og i stedet belønne trofaste kunder gennem mange år?
Stikord/tags: #Gi`os sæben tilbageSkriv kommentar    Meld misbrug

Bente Svendsen
5 Stjerner

kan vi så få den sæbe igen

3. august 2013

Vi savner virkelig deny sæben, hvorfor er der ingen der svarer når man skriver her? Nogen må da ha en forklaring.
Stikord/tags: #Deny sæbeSkriv kommentar    Meld misbrug

Kommentar

13. august 2013

Også jeg savner DENY-håndsæben. Har brugt den de sidste min. 30 år. - Føler nærmest mig uvasket, når jeg bruger andet. Så der kan ikke klages nok over at den er udgået.

Kommentar

27. august 2013

Jeg vil gerne tilslutte mig de andre der klager over ikke at kunne få Deny sæben mere. Jeg har brugt den siden den kom frem, det vil sige i omkring 50 år. Jeg vil gerne have svar på hvorfor den ikke laves mere. Jeg er villig til at betale lidt mere for den hvis det er det der skal til.

Kommentar

7. november 2013

Jeg tilslutter mig totalt alle andre loyale DE!NY brugere! Det er et stort tab for alle os, der trofast har brugt sæben siden teenageårerne! Vi savner sæben, gør vi. Meget! I har mange gode kommentarer - er så enig! Må vi så få sæben tilbage på hylderne - om ikke andet, så på nettet, så vi kan bestille den direkte? Bedste, mest velduftende sæbe - ever! Rette PH værdi, renser i dybden, skummer lækkert - hvorfor udgår den? Kan vi få en kvalificeret kommentar fra producenten, tak!? Brug dog alle vore kommentarer markedsføringsmæssigt = gratis, troværdige testimonials! Værs'go! - grib den!! Håber I er professionelle og ser chancen. Vi venter...

Kommentar

20. august 2014

Jeg savner også De Ny sæben det kan ikke være rigtigt at vi ikke kan få den mere har brugt den i mange år og savner den.

Kommentar

4. januar 2015

Jag bor i Sverige och har använt DeNy-tvålen i många år. Har åkt till Helsingør och storhandlat. Jag håller med alla andra, ge oss tvålen tillbaka och sälj den via internethandel!!!!!

Anne
4 Stjerner

De!Ny håndsæbe

30. maj 2013

Hej Også min mand og jeg savner DeNy sæben rigtigt meget.. Håber I vil overveje at producere den igen. Min bedømmelse går på hvor godt vi synes om sæben... Mvh Anne
Stikord/tags: #Vil ha den tilbageSkriv kommentar    Meld misbrug

Kommentar

8. juni 2013

Jeg vil gerne slutte mig til mængden, som savner de!ny sæben. Der er ingen alternative produkter på markedet af samme kvalitet, så med blot en beskeden markedsføring vil det sagtens kunne være rentabelt.

Kommentar

25. juli 2013

jeg savner også de-ny sæben - har brugt den siden 1968 i hele vores familie - så det er forfærdeligt ikke at kunne købe den mere

Kommentar

30. juli 2013

Vi savner rigtigt meget de ny håndsæbe,det er den eneste håndsæbe som ikke bliver blød, kan man ikke købe den i et andet land. mvh Ilse

Bjarne Madsen
5 Stjerner

De-Ny sæbe

23. maj 2013

Jeg vil tilslutte mig de andre stakler som også savner De-Ny sæben, som hvis jeg husker rigtig kom frem ca. i 1957-1958 da arbejdede jeg hos en købmand, så da startede jeg med at bruge den. Vi har været i snart alle forretninger for at se om der skulle være noget tilbage, men desvære uden noget resultat. Det er et stort savn,så vi må håbe det kommer på hylderne igen. Mvh. Bjarne Madsen.
Stikord/tags: #Håb for at få De– Ny igenSkriv kommentar    Meld misbrug

Inger-Lis Nielsen
5 Stjerner

DE-NY sæbe

22. maj 2013

Det er en STOR katestrofe at DENY sæben er udgået. Jeg har været i alle de store butikker/supermarkeder i Randers. Ingen ligger inde med flere pakker og mit eget lager er løbet tør. Jeg håber inderligt at BLUEMØLLER A/S vil kraftigt overveje at genoptage produktionen igen.
Stikord/tags: #Håb om genoptagelse af fabrikationSkriv kommentar    Meld misbrug

Jens Jacob Haugaard
5 Stjerner

De!ny sæbe tilbage

, 12. maj 2013

Ja tak giv os De!ny sæben tilbage. Det er en katastrofe at den ikke kan fåes længere.
Stikord/tags: #Sæbe#denySkriv kommentar    Meld misbrug

mette
1 Stjerner

de ny sæbe

5. maj 2013

Jeg er rigtigt ked af at man ikke kan købe de!ny sæbe længere, kunne man evt købe direkte fra jer?
Stikord/tags: #de ny sæbeSkriv kommentar    Meld misbrugSkriv en bedømmelse af Blumøller a/S!

Del dine erfaringer!