Belugi - Produkter, tilbud, nyheder

Nyheder

Ny hos Cylex

7 months ago

Belugi har Nordens største udvalg af sexlegetøj og frækt lingeri. Kig ind på www.belugi.dk og lad dig inspirere til en fræk aften alene eller med din partner.

Berettelse/artikel

Belugi forhandler Fifty Shades of Grey sexlegetøj

7 months ago

Belugi har fået forhandlingen af Fifty Shades of Grey sexlegetøj i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Fifty Shades of Grey var oprindeligt en bog, der er skrevet af E. A. James og er filmatiseret i en trilogi med titlerne Fifty Shades of Grey, Fifty Shades Darker og Fifty Shades Freed. Du kan læse mere om Fifty Shades of Grey lige her på Wikipedia.

 

I forbindelse med, at Fifty Shades of Grey udkom som film har E. A. James været med til at udforme en række forskellige produkter indenfor sexlegetøj. Sexlegetøj, der bruges i de forskellige film af Mr. Grey. Der er tale om sexlegetøj af meget høj kvalitet og udført i meget lækkert materiale. Der er hovedsageligt anvendt medicinsk silikone til udførslen og sexlegetøjet er holdt i mørke farver. Slutteligt er der lagt vægt på, at prisen er så lav, at alle har råd til at eksperimentere med blid bondage. Både begyndere og øvede.

 

Belugi har indkøbt alle produkterne fra de 3 serier og derfor har vi fået dem til en meget lav pris. Vi er gået uden om mellemhandlere og derved har vi sparet 30 - 40% på indkøbet i forhold til mange af vores konkurrenter. Denne besparelse giver vi direkte videre til vores kunder!

 

Du kan se alle produkterne fra Fifty Shades of Grey lige her - men du kan også vælge at se vores største produktkategori lige her - dildo. Her finder du samtidigt en beskrivelse af de forskellige produkter, både Fifty Shades og Grey produkterne og de 1000-vis af forskellige dildoer. Belugi anbefaler, at du som kunde anvender en vandbaseret glidecreme og et rengøringsprodukt til rengøring af sexlegetøj, når du skal lege med dine Fifty Shades of Grey produkter.

 

Rigtig god fornøjelse.