Blue Dog Grooming Studio - Produkter, tilbud, nyheder

Berettelse/artikel

Grooming er ikke kun pleje af racehunde og-katte ichampionklassen.

5 months ago

Den korrekte behandlinger giver ethvert kæledyrcharme og elegance, og gør, at kæledyrene bedre tilpas, uanset race, alder og karakter. Deres pels skal ikke kun plejes for at vi som mennesker føler os godt tilpas, men primært – af hensyn til kæledyrets sundhed og komfort. ”Blue Dog” er en plejesalon beregnet til kæledyr. Vi specialiserer os i pleje af hunde, katte, marsvin, kaniner og … ikke mindst heste.

KUNDEN I HØJSÆDET
Alt hvad jeg foretager mig, laver jeg med fokus på kæledyrets komfort, sikkerhed og sundhed. Jeg bestræber mig på at gennemføre alle behandlinger i rolige omgivelser, og jeg afsætter rigelig tid til alle mine kunder. Jeg gør alt, hvad jeg kan, for at behandlingen skal være stressfri og så kort som muligt. Jeg har stor tålmodighed og sympati for mine kunder, og hvalpe og ældre hunde får positiv særbehandling.

PROFESSIONELT UDSTYR OG PROFESSIONELLE KOSMETISKE PRODUKTER
Jeg råder over det mest moderne groomingudstyr, og jeg lægger stor vægt på udstyrets hygiejne og sikkerhed. Det værktøjjeg anvender steriliseres med midler af højeste klasse, nøjagtigt de samme, som anvendes på dyrlægeklinikker. Til plejebehandlinger anvender jeg udelukkende afprøvede, professionelle, kosmetiske produkter i højeste kvalitet, som er økologiske og hypoallergiske og garanterer et særdeles godt og holdbart resultat.

ERFARING OG KURSER
Jeg er uddannet groomer, og jeg opdaterer løbende min viden om de nyeste tendenser indenfor pleje og klipning. For mig handler mit arbejde om at udleve min passion. Siden jeg var helt lille, har jeg altid haft dyr i mit liv, dyr er min hobby, og arbejde med dyr er en stor fornøjelse for mig.

ALT HVAD JEG FORETAGER MIG, LAVER JEG MED FOKUS PÅ KÆLEDYRETS KOMFORT, SIKKERHED OG SUNDHED.