DeLeschers Skincare - Produkter, tilbud, nyheder

Nyheder

DeLeschers Skincare støtter Børnecancerfonden

10 months ago

Hos DeLeschers Skincare er vi vores ansvar bevidst, derfor har vi indgået aftale med Børnecancerfonden om at støtte med kr. 20,- per solgt ”Sublime Skin” ansigtsbehandling dog mindst kr. 2.500,- om året. Børnecancerfonden har 3 indsatsområder

• Forskning
• Støtte til familierne
• Viden

DeLeschers Skincare har valgt at vores bidrag skal gå til støtte til familierne. Når et barn er i behandling for kræft, er hele familien sat under pres. Derfor har fonden en lang række tilbud til familierne, der støtter dem og giver et tiltrængt afbræk fra en hverdag med sygdom, bl.a. forkælelseslegater til alle børn med kræft, rekreationsophold, udlån af feriehuse samt årlige arrangementer. Derfor har vi valgt at støtte her.

Kosmetolog Østerbro

Berettelse/artikel

Ansigtsbehandling

10 months ago

Ansigtsbehandling
Ansigtsbehandlingen er den næstmest efterspurgte behandling der udføres professionelt og er kun overgået af traditionel massage. En ansigtsbehandling exfolierer og nærer huden og formålet med ansigtsbehandlingen er at fremme velhydreret hud altså at tilføre huden fugt.

Ansigtsbehandlinger kommer I mange former såsom dybderensende-, antiage eller sensitiv ansigtsbehandling, men i grunden er alle teknikkerne ret ens og bør derfor blot betegnes ansigtsbehandling.

Ansigtsbehandling trin
Alle ansigtsbehandlinger indeholder følgende trin forklaret I detaljer nedenfor:

  • Hudanalyse
  • Afrensning
  • Exfoliering/Peeling
  • Ekstraktion
  • Ansigtsmassage
  • Maske
  • Toner
  • Creme

Analyse af huden: En hudanalyse foregår typisk ved, at kundens øjne tildækkes, og huden gennemlyses af en kraftig lampe, hvorved hudens tilstand tydeligt ses. Analysen af huden danner grundlag for den efterfølgende ansigtsbehandling.

Afrensning: En ansigtsbehandling starter altid med grundig rengøring af huden ved brug af enten vatrondeller eller svampe samt et afrensningsprodukt, der er udvalgt efter din hudtype (normal, tør, fedtet eller sart / følsom hud). Hver hudplejeklinik har deres egne produkter og her kan det betale sig at lære lidt om produkterne inden man kaster sig ud I det. Det er f.eks. Ikke alle produkter det er velegnet hvis man er gravid eller hvis man lider af allergi.

Exfoliering / Peeling: Der findes 2 metoder til peeling af huden. De naturlige er hjælpemidler såsom svampe, børster, exfolieringsklude som kendetegnes ved, at de har en ru tekstur der kan slibe huden. De kemiske er cremer eller sæber der typisk indeholdende slibekorn som. Nogle klinikker laver også exfoliering ved brug af damp.

Ekstraktion / Dybderens: Hvis man uren hud, kan disse urenheder fjernes ved dybderens, dog skal behandleren være forsigtig da det kan medføre ødelagte blodkar i huden eller misfarvning, især hvis den udføres på sart hud, eller hvis ikke den udføres korrekt.

Ansigtsmassage: Ved anvendelse af klassiske massageteknikker som “effleurage” med lette glidende stryg, afslappes og stimuleres ansigtsmusklerne.

Ansigtsmaske: Påførsel af en ansigtsmaske er højdepunktet i alle ansigtsbehandlinger. Udvalget af masker er enormt, og man bør vælge en maske, der passer til ens hudtype (normal, tør, fedtet eller sart / følsom hud).

Toner / Skintonic: Efter man har fjernet masken, anvendes toner / skintonic / rensemælk til at fjerne de sidste rester og efterlader huden klar til behandlingens sidste trin

Cremer: Creme påføres for at give en beskyttende overflade samt tilføre huden fugt så den bliver velhydreret. ComfortZone er et utrolig godt produkt til at tilføre huden den rigtige mængde fugt.

 

Hvor ofte bør man behandles?
Huden er forskellig fra person til person, så det er forskelligt, hvor ofte det er tilrådeligt at foretage en ansigtsbehandling.

Ideelt bør man få en ansigtsbehandling hver 4.- 6. uge, som er tidsrummet hvor huden regenerere / fornyer sig. Nogle regenerer hurtigere end andre derfor kan tidsrummet variere. Ansigtsbehandlinger bør dog ikke foretages oftere end hver 4. uge, idet man herved skaber ubalance i huden og kan stimulerer huden til at producere mere talg end nødvendigt som så forværrer hudtilstanden.

Man bør i hvert tilfælde få foretaget en ansigtsbehandling mindst 4 gange om året. Hvis man har uren hud, er 4 gange om året ikke tilstrækkeligt, hvorfor man I sådanne tilfælde kan supplere med yderligere behandlinger.