HYDRO-CON Elevator A/S - Produkter, tilbud, nyheder

Nyheder

Specialtilpasset elevator til hotel restaurerings projekt

16-08-2019

Hotel elevator | HYDRO-CON Elevator A/S

Ved ejerskifte af én af feriebyen Gillelejes ældste perler, Hotel Gilleleje Strand, startede et kæmpe renoveringsprojekt. Målet var modernisere samt hive den spændende og charmerende historie fra den mere end 120 år gamle bygning frem i fokus igen.

Restaureringsprojekt med specialtilpasset elevator

I forbindelse med restaurerningsprojektet blev HYDRO-CON kontaktet omkring at installere en elevatorløsning, da der endnu eksisterede én i ejendommen. Den nye ejer af hotellet vægtede betjening, det estitiske udtryk og komfortniveauet højt for den kommende elevatorløsning. Derfor faldt valget på vores mellemprisklasse produkt, LSCI (Low Speed Cabin Indoor). For at kunne imødekomme kravet om at det estetiske udtryk passede ind i de nyrestaureret historiske rammer, blev elevatoren udstyret med messinggreb  og etage kald, hvid skakt farve og dørramme, med tonet dobbeltlamineret sikkerhedsglas.

Du kan læse om de 3 elevatortyper der kan vælges mellem her.

Elevatorprojektet fra A-Z

Da der ikke i forvejen forfantes en elevator i ejendommen, var HYDRO-CON inde og rådgive om hvor elevator samt skakt kunne placeres bedst, samt hvilken elevatorløsning der bedst mødte kundens kravsparametre. Igennem vores tætte dialog med kunden havde vi mulighed for at forstå hendes vission for restaureringen, og dermed imødekomme specialtilpassning af vores elevator. Da vi er Danmarks eneste producent har vi en unik mulighed for at specialtilpasse alle vores produkter. Tilslut var der blot produktion, installation og at idriftsætte den færdige elevator.

Foredele for hotellet

Ved at installere en elevator i ejendommen har hotellet kunne effektivisere deres arbejdsgange, samt være fleksible overfor alle kundetyper. 

Læs den fulde artikel om elevatorprojektet til Hotel Gilleleje Strand her.

Udnyt lager kvadratmeter og undgå tunge løft

02-07-2019

Udnyt lager kvadratmeter og undgå tunge løft | HYDRO-CON A/S

Udfordringen for butikker i ældre storby ejendomme

Mange ældre bygninger i storebyer så som København og Århus har diverse forretninger og kiosker i stueetagen på gadeplan. Disse butikkers eneste mulighed for lageropbevaring er i kælderen, som oftest ikke er hensigtsmæssig i forhold til adgang eller tunge løft. Her kan en godstrappelift være en kæmpe fordel, og åbne op for muligheden for fuld udnyttelse af lager kvadratmeterne. 

Trappeliftens fordele

En godstrappelift har adskillige fordele så som at den er en meget mere økonomisk investering end eksempelvis en elevator. Desuden bevares trappens fulde funktion, da trappelift laddet er lige til at klappe op langs væggen. Ikke mindst skåner man sin egen og sit personales ryg. Trappelifte kan fåes til person-, gods- eller renovationstransport, og i forskellige mål, og løftekapaciteter.

Video af snævert lager i indre by med trappelift

Se videoen i linket nedenfor fra en kiosk på Gammeltorv i København, hvor det reelt ikke ville være muligt at udnytte lager lokalerne uden trappeliften.

Se video og læs den fudelde artikle om godstrappeliften her.

Modernisering af cykelkulturen stiller krav til bybilledet

28-06-2019

Modernisering af cykelkulturen stiller krav til bybilledet | HYDRO-CON Elevator A/S

Modernisering af hele cykelkulturen

I de seneste år er der sket en modernisering af hele cykelkulturen med nye og mere varierede cykeltyper, som i langt højere grad kan tilfredsstille hver enkelt cyklists behov. Den traditionelle bycykel har fået trailer til børnene, den store 3-hjulede ladcykel kan fragte det store dagligvareindkøb og den elektriske cykel hjælper flere mennesker med at nå længere distancer end nogensinde før.

Danmark vil blive endnu større cykelnation

Der er ingen tvivl om at Danmark er og vil blive en endnu større cykelnation i fremtiden. Dette skaber behovet for nye investeringer for hvordan vi gør byerne mere cykelvenlige.

I takt med indtoget af flere af disse større og tungere cykler ser HYDRO-CON Elevator en stigende efterspørgsel efter lifte til at transportere disse cykler ned i cykelkældre for parkering og opbevaring. Ikke nok med det forskønner og skaber mere plads i bybilledet, det er også en rigtig god idé i forhold til vedligehold og tyveri.

Læs den fulde artikel om hvordan cykelkulturen still krav til bybilleder her.

Ved du hvad en elevator faldtest er

28-06-2019

Hvad er en Elevator Faldtest? | HYDRO-CON Elevator A/S

Elevator faldtest

En elevator faldtest er en overvåget test af fangindretning på en elevator hvor man aktivt bringer elevatoren i fald med fuld nyttelast. Formålet er at kontrollere at fangindretningen virker som den skal.

Alle vores produkter gennemgør fuld faldtest

Alle vores produkter gennemgår minimum hver tredje år en fuld faldtest med den maksimale nyttelast og en simuleret faldtest minimum årligt. Som ses i videoen, ved et eventuelt knæk på det primære kædedrivtøj så ville en elevator umiddelbart gå i frit fald. Men som også ses i videoen falder elevatoren kun ca 10 cm inden faldsikringen griber fat og forhindre et frit fald.

Læs mere og se faldtest videon her.

Berettelse/artikel

Udendørs elevator nedtagning & nyopsætning på 1 dag!

15-07-2019

Elevator nedtagning & nyopsætning i Juelsminde | HYDRO-CON Elevator A/S

Udskifting af udendørs elevator i Juelsminde

HYDRO-CON A/S blev kontaktet af en boligforening i Juelsminde, omkring deres eksisterende udendørs elevator. De havde fået den installeret for knap 5 år siden og haft utallige problemer med at den var ustabil og begyndt og tærre hvilket resulterede i driftstop. Af samme årsag var de på markedet efter en ny løsning.

Som totalleverandør kunne vi tilbyde ekstra god rabat på en samlet projektering hvor vi tog os af det hele, fra nedtagning, miljørigtig skrotning, produktion af det nye anlæg, transport, indkraning samt installering.

Vi klarede nedtagning og ny opsætning på blot en arbejdsdag med minimal gene for beboene.

HYDRO-CON som oplagt totalleverandør

HYDRO-CON er Danmarks eneste totalleverandør indenfor elevatorer, da vi er landets eneste producent. Som dansk producent kender vi forudsætningerne som de udendørs produkter skal kunne modstå. Derfor er vores udendørs produkter kendetegnet ved deres udholdenhed i det til tider hårde Skandinaviske klima, høje kvalitet, og lange levetid. Vi installerede de første udendørs anlæg for mere end 25 år siden, og de køre endnu.

Desuden produceres alle vores elevatorer i egen selvbærende skakt, hvilket gør dem særligt velegnet som "drop & go" løsning der ikke kræver store tilspasninger af omgivelserne. Det fulde pre-testet anlæg kan blot kranes ind og fæstnes og idriftsættes af vores dygtige møntører.

På denne måde kan nedtagning, udskiftning, og idriftsættelse af en ny udendørs elevator blive klaret på blot 1 dag!

Læs den fulde artikel nedtagning, udskiftning og nyopsætning her.

Se videoen af udskiftningen som kun tog en dag her.

Kontakt os omkring udskiftning af elevatorer eller trappelifte

Står du med en elevator eller trappelift som skal udskiftes - så kontakt os. Vi står altid til rådighed for en uforpligtende snak omkring dit projekt og hvilke løsningsmuligheder der er.

HYDRO-CON har indgående kendskab til elevatorer og trappelifte efter mange år i branchen, samt aktiv deltagelse i Elevator Brancheforeningen. Vi er ikke kun eksperter på vores egne producerede anlæg, og er heller ikke blege for at anbefale en kollega i branchen hvis vi mener at deres produkt bedre matcher dit projekt.

Om relevant så kontakt os, og vi med glæde arrangere en besigtigelse af dit anlæg eller montagestedet således at vi under de bedste forudsætninger kan rådgive dig.

Kørestolsbrugere står til at blive forhåndsafvist fra 62% af potentielle jobs!

09-07-2019

Det ser sort ud for kørerstolsbrugere på det danske arbejdsmarked, ny 2019 analyse viser at de står til at blive forhånds afvist fra 62% af potentielle jobs!

Problematikken

Det er loose-loose for alle parter, arbejdsgiverne går glip af potentielt gode stabile medarbejdere på et presset medarbejdermarked. Og den potentielle medarbejder går glip af en god mulighed for et job.

Det er en misforståelse hvis man tror at arbejdsgiverne behøver stå alene med udgifter til at etablere elevator- eller liftløsning. I langt de fleste kommuner stiller man sig positivt overfor tilskud til en løsning.

Løsningen

HYDRO-CON har ofte været bindeleddet til at denne udfordring kan lykkes! Med over 30 års erfaring kan vi rådgive dig til den bedste løsning, og vores produkter skaber tilgængelighed for alle - uanset om man vælger en trappelift løsning eller en elevator løsning.

Læs den fulde artikel her.

 

Nyt specialudviklet produkt til modul- og pavillonbyggeri!

28-06-2019

Nyt specialudviklet produkt til modul- og pavillonbyggeri | HYDRO-CON A/S

Selvbærende maskinrumsløs konstruktion

I en årrække har vi haft fokus på udvikling af vores udendørs elevator løsning, alle materialer, mekanik og elektronik tåler placering udendørs i det til tider hårde Skadinaviske klima. Skakten kan leveres ikke kun i en selvbærende maskinrumsløs konstruktion, men også i en udgave der ikke behøver indbinding til bygning eller altanrepos - men som kan stå fuldstændig fritstående! Dette er en speciel fordel når der leveres til pavillon eller andre typer lette bygninger der ikke nødvendigvis kan optage kræfter fra elevatortårnet.

Yderligere har vi nedskåret montagetiden med 80%!

Læs mere om det nye special udviklede produkt her.