Karma Shop DeLuxe - Produkter, tilbud, nyheder

Nyheder

Håndlavede Havefigurer

01-06-2018

Køb flotte og sjove Havefigurer online i frostsikker beton og sten terrazzo - Have Buddha, trolde og abstrakte figurer til haven fra Karma Shop DeLuxe

Danmarks billigste modesmykker Engros hos Karma Shop DeLuxe

05-01-2011

Køb de billigste modesmykker i Danmark. Lækkert smykkedesign til mænd & kvinder fra karma-shop.dk. Også smykker engros til virksomheder.

Unikke skulpturer

05-01-2011

Smukke skulpturer til boligen til personliggørelse af din bolig. Gør din boligindretning personlig med en flot skulptur.

Danmarks fedeste Lamper Online

05-01-2011

Køb de smukke og tidløse specielle lamper online hos os. Garanteret anderledes belysning med sjæl og personlighed. Hurtig levering i hele norden.

Berettelse/artikel

Vandkunst til haven

02-06-2018

Skab et spændende miljø udendørs med rislende vand og flotte planter - Berig dine omgivelser med ro og lækker atmosfære i form af store og lette Vandkunst til haven som er klar på 10 minutter, når du har fyldt vand på det lukkede recirkulerende vandsystem og sat strøm til den medfølgende pumpe. Mange modeller af vandfontæner leveres med flot LED lys og skaber ubeskrivelig hygge og stemning i haver og på terrasser.

Store Krukker til haven Køb i Karma Shop DeLuxe

02-06-2018

Karma Shop forhandler meget store krukker og havekrukker i frostsikker fiberstone til den kræsne kunde. I mange år har vi solgt og importeret luksus krukker i topkvalitet til både moderne boligbyggeri, virksomheder, offentlige institutioner og boligselskaber både i Danmark og Udland.

Alle vores store udendørs krukker til haven er i bedste kvalitet og holder i mange år - du skal ikke spekulere på frostsikkerhed og vedligehold, da krukkerne er både frostsikre og blegner ikke i solen over tid. Nedlæg den ordinære have og skab en smuk oase med kæmpe havekrukker istedet og slip for havearbejde og lugning af havebede.

Buddha figurer & Buddha statuer fra Karma Shop

02-06-2018

Import og salg af meget smukke og specielle Buddha figurer og Buddha skulpturer i vores eksklusive webshop Karma Shop DeLuxe - Mange varianter af Buddha statuer til indendørs og udendørs brug. Se mere i vores netbutik. Vi leverer både til Danmark og Norge og har dag til dag levering til billige priser.