Lovecast - Produkter, tilbud, nyheder

Berettelse/artikel

Derfor hjælper parterapi

08-11-2017

Parterapi er på mange måder stadig tabubelagt og mange mennesker (især mænd) er ikke begejstrede ved tanke om at gå i parterapi. Selvom vi skriver 2017 har de stadig berøringsangt over at skulle i parterapi, da de fleste ikke vil tale om de udfordringer der er i parforholdet. Det er ærgeligt, da det betyder at alt for mange kommer alt for sent i gang, også er det næsten umuligt at redde stumberne i parforholdet.

Mange venter simpelthen til skilsmissen står for døren og endnu flere kommer aldrig afsted til terapeuten. Det har store konsekvenser for samfundet og for familien og ikke mindst børn.

Det nedslående er at rigtig mange skilsmisser slet ikke havde været nødvendige, hvis parret havde fået gjordt noget ved deres parforhold og havde taget problemerne seriøst noget tidligere. Parterapi tager udgangspunkt i den aktuelle situation og terapeuter har generelt en stor værktøjskasse med mange forskellige muligheder for at gøre parforholdet bedre og få mennesker til at blive mere tilfredse med deres parforhold.

Undersøgelser fra Odense kommune har tidligere fastslået at par som kom på et PREB kursus og havde været i forebyggende parterapi, fik det meget bedre med hinanden efterfølgende. Derfor er det synd at så få kommer i gang.

På vores hjemmeside får du er stor guide til parterapi og en masse viden om hvad parterapi kan gøre for parforholdet. Vi forsøger at motiver par til at komme i gang med parterapi og vi har en målsætning og få nedbragt antallet af skilsmisser i Danmark.

Besøg vores website nu og se hvordan.