Maxgaver v/Miroslaw Krzysztof Wolek - Produkter, tilbud, nyheder

Berettelse/artikel

BILLIGE STATUER OG FIGURER TIL HJEMMET TIL PYNT TIL HJEMMET

31-03-2019

Hvis du er på udkig efter en bestemt slags dekoration til hjemmet, så skal denne side interessere dig. Vores samling af figurer indeholder mange emner fra riddere til kendte historiske og mytologiske figurer, kopier af kendte og respekterede skulpturer, dyr og fugle og meget mere.
Denne serie af produkter går langt ud over simple former. Præget af ekstraordinær opmærksomhed på detaljer, præcision af håndværk og originalt udseende de prædisponerer det som en fremragende samlerobjekt og en unik mulighed for at lave en smuk men billig gave.
Gennemse de fantastiske figurer, der er tilgængelige her, for at finde af høj kvalitet dekorationer, der kan placeres på din mantelpiece, hylde, på væggen eller sidebord eller vise sig andre steder i dit hjem eller på kontoret.
Her kan du se alle Veronese figurer tilgængelige i Maxgaver.dk Ved at klikke på nedenstående billeder kan du gå direkte til den kategori, der interesserer dig.

NØGNE FIGURER

Her finder du mange smukke figurer af nøgne kvinder og mænd, separat og parvis.
Der er ingen nemmere måde at virkelig gøre dit hus føles som et hjem end med omhyggeligt udvalgte dekorationer. Den måde, du dekorere dit hjem viser en masse om hvem du er, så lad din personlighed skinne igennem med vores store udvalg af dekoration til hjemmet.

ENGLE, ALFER OG DRAGONS

Fantastisk dekorative Veronese figurer engle og alfer. Kun hos os! Veronese produkter er kunst for alle. Luksuriøse figurer og indendørs dekorationer lige ved hånden. Hver figur har brandet stempel af "Veronese", der er kendt for sine fremragende kvaliteter med fantastisk håndværk sikrer originaliteten af ​​hvert produkt. Det kan helt sikkert være den perfekte gaver til hende.

KLASSISKE SKULPTURER

   En fremragende ide for fødselsdag eller jul og til at ændre vores interiør med, er udvalget af originale, klassiske figurer fra Veronese samling. Når man beslutter sig til at købe en del af Veronese design, skal man være klar over, at linjen er bred og i fremtiden vil man være i stand til at udvide sin samling med usædvanlige dekorationer.
Et interessant forslag kan være udvælgelsen af figurer modelleret på klassiske skulpturer, der henviser til mytologiske figurer, historiske eller kopier af kendte verdens skulpturelle værker.

BRYLLUPSFIGURER, KVINDEFIGURER

   Smuk, romantisk og meget elegant Veronese figurer for bryllup for nygifte og deres gæster. Ekstremt dekoration og fremragende ideer til indretning. Her har du den enestående mulighed for at købe ukonventionelle bryllupsgave til de bedste priser.

RIDDERE OG KRIGERE

   Ridderinspirationer til interiører. Er der nogen der ikke har hørt legenden om Kong Arthur og Ridderne af det Runde Bord, de japanske samuraier eller de mest berømte i Danmark vikinger? Skulpturerne er nøje udvalgt for deres naturlig skønhed og elegance. Vores skulpturer præsenteres ofte som trofæer og ville være en elegant tilføjelse til ethvert hjem eller kontor.
Vi anbefaler vores figurer særligt til samlere og fans af middelalderlige militarisme. Det er også en rigtig god idé til en utraditionel gave til fans af ridderskabet.

LYSESTAGER OG URE

   Flotte og billigste dekorative figurer lysestager og ure. Klassiske skulpturer til hjemmet fra Veronese samling. Samlingen omfatter smukke opsatser, lysestager, vaser og frem for alt, klassiske statuer og figurer i art nouveau stil.
Skulpturerne er nøje udvalgt for deres naturlig skønhed og elegance. Vores skulpturer præsenteres ofte som trofæer og ville være en elegant tilføjelse til ethvert hjem eller kontor.

VASE, OPSATS, SMYKKESKRIN

   Præsenteret kun hos os meget dekorative figurer i form af vaser, smykkeskrin og rigt dekorerede slik og frugtopsatser. En god ide til indretningen ikke kun af køkkenet men også af stuen. Alle skulpturer er dekoreret med små figuriner af kvinder, alfer, insekter eller blomster.

DEKORATION TIL VÆGGEN

   Enestående galleri af vægpynt. Flotte venetianske masker og andre Veronese skulpturer til at sætte på væggen og skabe en flot væg dekoration. Perfekt blanding af funktionalitet og luksus. Denne yndefulde kunst i figurer er berømt og værdsat merchandise, som skaber en ekstraordinær gave idé. Det sted du slapper mest af er ofte derhjemme. Skab din egen væg et mesterværk med vores udvalg af hjem vægpynt. Din væg skal blive en forlængelse af din særpræget personlighed.
Med vores brede udvalg af pynt til hjemmet kan du dekorere dine tomme vægge og fuldføre udseendet af ethvert rum. Vi tilbyder en væg skulpturer, der er perfekt til alle rum i hjemme og på kontoret.

EGYPTISK SAMLING

   Smukke figurer præsentere kulturen i oldtidens Egypte. For nogle var denne æra en af de mest interessante perioder i historien, og for dem, der ønsker at bringe faraoernes periode tættere på hinanden, er vores statuetter en fantastisk udsmykning og en vidunderlig gave til alle, der er interesseret i gammel kultur og historie.

DYR OG FUGLE FIGURER

   På grund af den kendsgerning, at denne kategori er bundet i et stort antal smukke figurer, er det blevet opdelt i dele, der er tildelt bestemte dyr og fugle. Således finder du her mange figurer af heste, elefanter, løver, ugler, ørne og andre fugle og dyr. Jeg kan med fuld overbevisning sige, at de vil være et glimrende objekt, der udsmykker hvert værelse, og især dyr og fugleelskere.

MUSIKERE FIGURER - VERONESE JAZZBANDET SAMLING

   En flot samling miniaturer, hvorfra du kan oprette hele jazzorkesteret. Hver enkelt figur ideelt egnet som, som en gave til en musiker eller instrumentalist. Her finder du figurer af jazz sangerinde, trommeslageren, guitarist, klarinettist, jazzsaxofonist, jazztrompetist, saxofonist og kontrabassist.

STØRSTE SAMLING AF STEAMPUNK FIGURER I DANMARK

   Steampunk samleobjekter, statuetter og indretning. Steampunk er en bred verden, og vores butik er et godt sted at finde et væld af samleobjekter fra den verden, så du kan leve og trække vejrstød, hvert øjeblik i hver dag! Steampunk kan være så meget mere end bare at klæde sig i cool mode og bære rundt kølige gadgets. Det kan være en livsstil, hvis du vælger det!
For dem, der elsker statuer og figurer, der genskaber dejlige mekaniske dyr at vise i dit hjem også!

GENESIS ROMANTISKE FIGURER OG SKULPTURER

   En samling af figurer, der ikke passer ind i nogen Veronese kategori.
Den måde, du dekorere dit hjem viser en masse om hvem du er, så lad din personlighed skinne igennem med vores store udvalg af dekoration til hjemmet.
Find en lang række dekorative figurer her i vorec online shop, der passer til enhvert værelse og din individuelle smag.

BUDDHA FIGURER

   Fantastisk dekorative Veronese figurer til hjemmet. Kun hos os!
Buddha figurer i vores butik er af forskellige størrelser og former. Alle er kompliceret udskåret og har omhyggeligt lavet detaljer.
I buddhismen titel Buddha wore person, der formåede at opleve oplysthed gennem egen kognition. Buddha er forbundet med det indre, meditation og oplysning. Indre styrke er kilden til visdom og kræfter, der hjælper forbedre deres eget liv. Figurer af Buddha betragtes generelt som en daglig kilde til energi.
Placer din nye Buddha bedst i den centrale punkt hjemmet på det sted, hvor du er ofte og hvor den konceentrerede er Din energi.

FIGURER I GOTISK STIL OG SKELETTER

   Få det bedste af gotisk stil til dit hjem og mode ved hjælp af det fantastiske udvalg af gotiske produkter, som vi bærer her. Tag et øjeblik at gennemse, og du er sikker på at finde noget at elske!
Tegnet ud fra fantasiens rige, er disse gotiske statuer designet til at inspirere, at tingle ned i ryggen, som du typisk kun føler, når du er i nærvær af noget ukendt eller udefra, og mange af disse gotiske statuer ser ud som de er fra den anden side. Og selvom du ikke længes efter den lille tvinge af frygt, er det stadig let at sætte pris på den imponerende og mørke stil af disse gotiske figurer.

PORCELÆNSFIGURER

   Hvis du vil have porcelæn, vi har nye porcelænsfigurer til salg, som udsmykning i hjemmet. Ved ikke engang, hvor meget du er forkert hvis endnu du ikke har besøgt vores butik. Her finder du smukkeste, utrolig og elegant dekorative porcelænsfigurer. Figurer af kvinder, mænd, engle og mange andre fine detaljer. De er et godt tilbud som gave til enhver lejlighed eller til din egen hjemsamling. Køb billigt i dag og spar penge.

POLYRESIN FIGURER

   Tror du på feer? Du søger at bringe lidt magi og mysterium til dit hjem? Disse statuetter vil bare gøre det!  Hvis der nogensinde var tid til at tro, ville det nu være tid at starte.
Her ligger en ægte skarphed af eventyrskatter. Og endnu bedre end en eventyr til enhver lejlighed, vil du opdage, at vi også har en eventyr for hvert budget, så hvis du altid har ønsket at nogle kølige feememorabilier, her og nu 'er stedet og tid til at få noget.
Dronning feer, ubekymrede feer eller woodland feer, vil du finde alle disse her og mange flere. Du finder en eventyr af enhver type og udseende her, samt en eventyr til næsten enhver lejlighed, alle tilgængelige for din købsglæde.

   Skulpturer er støbt i polystone belagt med et lag af fremragende kvalitet bronze.
Polystone er sammensat af polyurethan, harpiks og blandes med pulveriserede sten additiver, der giver det øgede vægt og en porcelæn eller "stenlignende" fornemmelse. Polystone er meget holdbare og leverer en renere, mere omfattende repræsentation af en original skulptur end andre almindelige materialer. Det kan helt sikkert være den perfekte gaver til hende.

   Unicorn Studio bruger polystone, fordi det har en utrolig evne til at indfange den mindste detalje, hvilket gør det uovertruffen i samleobjekter fremstillings materialer.
Polyresin er en harpiksblanding generelt anvendes til statuer, figurer og dekorative møbler. Det er et robust materiale. Additiver kan inkorporeres i forbindelsen for at øge materialets styrke, reducere dens vægt, tilføre varme stabilitet, dekorative effekter, og så videre. Polyresin er også kompatibel med en lang række forskellige finish, herunder maling og metalliske finish, hvilket er grunden til mange dekorative stykker er lavet af dette materiale.