Trippy IVS - Produkter, tilbud, nyheder

Nyheder

Trippy - ny rejseportal som hjælper danskerne

16-05-2017

Det skal være slut med at betale for meget for hoteller og flybilletter. Trippy er et ny dansk rejseportal, der er drevet af tre unge rejselystne mænd. De har alle prøvet på egen krop at betale for meget for en ferie, hvilket de mener skal være slut nu. Derfor har de lanceret Trippy.dk.

Trippy.dk er i alt sin enkelthed en rejseportal, hvor der bliver publiceret redaktionelt indhold dagligt med specielt gode tilbud på rejser og ferier. Det kan være samlede rejser, hvor man både kan spare penge på fly og hotel sammen, men det kan også blot være fly eller hotel, hvis der er et specielt godt tilbud, som man kan lade sig inspirere af.

Det er gratis at bruge Trippy.dk, hvilket gør det til en side, som man bør bogmærke, når søgningen på årets ferie sparker ind. Hvem vil ikke spare penge? Og med Trippy har det aldrig været lettere.

Du kan søge efter en destination, vælge en verdensdel, søge efter budget osv., hvilket betyder du også kan blive inspireret til at finde nye rejsedestinationer, som du ikke før havde tænkt over.

Rigtig god rejselyst.