Ofte spurgte spørgsmål

1. Hvad er Cylex Lokal Søgning?

S.C. Cylex Tehnologia Informaţiei S.N.C. er registreret i Rumænien og driver online fagbøger under navnet Cylex Lokal Søgning.

Firmaregistreringer i vores fagregistre er gratis, og profilsiderne kan sædvanligvis blive fundet hos søgemaskinerne blandt de første 10 resultater.

Cylex Lokal Søgning viser også fagregistre i andre lande - f.x. er vi også til stede i Storbritannien, Spanien, Canada, Sydafrika, Ungarn, Frankrig, Italien, eller USA.

Vores fagregistre tjener som community portaler. Registrerede virksomheder kan uploade gratis videoclips, fotoer, artikler, nyheder, produkter og partnerskabsanmodninger, alt imens brugere kan have mulighed for at evaluere firmaer og bedømme deres produkter og servicer.

2. Hvordan kan jeg tilføje mit firma til Cylex Lokal Søgning?

Det er helt gratis og nem at tilføje et firma på vore fagregister. Klik på Registrér knappen på hjemmesiden og udfyld blot de obligatoriske felter.

3. Kan jeg tilføje flere afdelinger fra samme virksomhed til Cylex?

Hvis dit firma er repræsenteret i flere steder, så kan du nemt tilføje op til 10 afdelinger ved at bruge samme registreringsproces. Hvis du har flere end 10 beliggenheder for din virksomhed, så kan du vælge mellem 2 værktøjer, som vi har udviklet fot at hjælpe dig med at forvalte din online tilstedeværelse.

4. Hvordan kan jeg gøre krav på mit firma?

På din firmaprofilside er der en ‘MEDDEL UKORREKTE OPLYSNINGER’. Klik på denne og vælg ‘GØR KRAV PÅ FORTEGNELSE’ fra rullemenuen. Dernæst vælg på næste side en e-mail eller tilføj en anden e-mail-konto, hvorfra du vil modtage trin-for-trin instruktioner til oprettelse af en bruger til at forvalte din virksomhedsprofil.

Hvis du har behov for hjælp, så send os en e-mail på info@cylex.dk

5. Hvordan kan jeg opdatere mine firmaoplysninger på Cylex Lokal Søgning?

Der er to nemme måder at opdatere dine firmaoplysninger på:

 1. Hvis du ikke har gjort krav på din fortegnelse endnu, finder du den markerede knap ‘MEDDEL UKORREKTE OPLYSNINGER’ på din profilside. Klick på denne og vælg ‘GØR KRAV PÅ FORTEGNELSE’ ud fra rullemenuen.Vælg på næste side en e-mail eller tilføj en anden e-mail-konto ( under sidste trin) hvorfra du vil modtage trin-for-trin instruktioner til oprettelse af en bruger til at forvalte din firmaprofil.
 2. Hvis du allerede har gjort krav på din optegnelse, så kan du finde den markerede knap ‘MEDDEL UKORREKTE OPLYSNINGER’ på din profilside. Klik på denne, dernæst vælg ‘MEDDEL UKORREKTE OPLYSNINGER’ ud fra rullemenuen. Brug e-mailen og kodeordet, som du har bestemt, da du registrerede eller gjorde krav på fortegnelsen. Hvis du har glemt dine anmeldelsesdata, så anvend ‘Genopret kodeord’-knappen og følg instruktionerne.

Hvis du har brug for hjælp, så send os en e-mail på info@cylex.dk

6. Hvorfor er mine opdateringer ikke online?

Ved at anvende Meddel ukorrekte oplysninger-funktionen fra din firmas profilside har du muligheden at få din præsentationsside ændret ved at udfylde formularen. Den opdaterede information kontrolleres af en af vores medarbejdere, inden den offentliggøres online.Hvis dine ændringer ikke er synlige, er det ensbetydende med, at godkendelsesprocessen ikke er gennemført endnu.

7. Hvordan kan jeg slette mit firma fra Cylex Lokal Søgning?

På dit firmas profilside kan du finde den markerede knap ‘MEDDEL UKORREKTE DATA’. Klik på denne og vælg ‘Fjern registrering’ ud fra rullemenuen. Klik blot på knappen, udfyld de obligatoriske felter, og din virksomhedsoplysninger fjernes fra vores fagregister, så snart de kontrolleres af en af vores operatører. Sletteprocessen kan kun gøres af Cylex-personalen.

8. Hvorfor er der en forskel i søgeresultaterne mellem firmaer med en detaljeret profilside og firmaer uden nogen oplysninger på deres profilside?

Vores fagregistre tilbyder samme muligheder for hvert firma at præsentere dem selv med så få oplysninger, som de ønsker. Virksomheder kan specificere informationer omkring deres produkter, servicer, åbningstider eller tilføje et logo, videoklip eller fotoer. En detaljeret profil (firmabeskrivelse og servicer og produkter) betyder bedre resultater hos Cylex Lokal Søgning og andre søgemaskiner, såsom Google.

9. Har du en ruteplanlægger?

Ja, vi har. Når du befinder dig på dit firmas profilside, klik blot på kortet og et pop-up.vindue åbnes. Der kan du indtaste dit startpunkt og måldestination, og kortet vil vise den bedste rute til din destination.

10. Hvordan kan jeg korrigere den geografiske beliggenhed af mit firma på kortet?

Du kan Korrigere beliggenheden på kortet ved at anvende Meddel ukorrekte oplysninger eller Log Ind på dit firmas profilside. Træk den røde markør hen til det rigtige sted og gem.

11. Hvorfor ligger beliggenhedspilen på et forkert sted?

Det direkte link mellem kortet og firmaets adresse er bestemt af et automatiseret software. Det er muligt, pga. ligheden af navn eller fraværelse af en vej på kortet, at en anden vej med lignende navn vises i stedet for den ønskede vej. Vi beklager for denne gene.

12. Hvorfor er min virksomhed opført på Cylex Lokal Søgning, selvom jeg aldrig har tilføjet den i dette fagregister?

Cylex Lokal Søgning holder hele tiden øje med offentlige optegnelser af firmaer på internettet, som er registreret i vores system ift. bestemte kriterier og som derefter bliver vist som søgeresultater. Vores fagregistre sætter stor pris på de vigtigste aspekter af lokal søgning, som sikrer, at en virksomheds oplysninger er gennemgående, præcis og tilgængelig overalt på nettet. Med henblik på funktionaliteten er vores fagregister ikke meget anderledes end andre søgemaskiner, som Google, som indsamler data og viser dem på deres linksider. Naturligvis er der altid den mulighed, at virksomheder kan blive tilføjet til vores register af deres repræsentanter, som har anvendt ‘Registrer’-knappen

13. Hvordan kan jeg tilmelde mig eller afmelde nyhedsbrev?

Hvis du vil tilmelde dig eller afmelde nyhedsbrev, venligst send os en e-mail på info@cylex.dk , eller du kan altid klikke på sidefoden (du finder den nederst i vores e-mails).

14. Hvordan kan jeg styrke mit firmas position i søgeresultaterne?

Der er flere måder at fremme dit firmas position i søgeresultaterne.

 1. Kategorier (Relevansfaktor)
 2. Vores placeringsalgoritme er baseret på kategorier og nøgleord. Dette er grunden til, at du skal tilføje relevante nøgleord til din Cylex-profil og dobbelttjekke dine kategorier.

 3. Positive bedømmelser (bedømmelsesfaktor)
 4. Der er intet, der viser dit firmas værdi mere end glade kunder. Hvorfor ikke sikre dig, at alle kender til dem? Spørg dine tilfredse kunder om de vil skrive en bedømmelse af dit firma. Du kan gøre dette via e-mail efter en succesfuld forretningstransaktion, eller du kan anvende vores bedømmelseswidget til at tilskynde dem. Del bedømmelserne på dine sociale media-profiler for at opnå endnu bedre synlighed.

 5. Præcise og nye info (friskhedsfaktor)
 6. Opdatér din profilside regelmæssigt. Korrekte og detaljerede oplysninger er et nøglebegreb. Selv om der ikke er nogen væsentlige ændringer i dine kontaktoplysninger, kan du holde din side opdateret ved at altid tilføje noget nyt. Informér dine kunder om nye events, del artikler og nyheder og simpelthen tilføj et nyt billede i dit galleri.

 7. Særtilbud (Særtilbudsfaktor)
 8. Kunder elsker rabatter og tilbud. Hvad efter din mening er en lille rabat, kan det være af afgørende betydning for kunder. Ganske vist er effekten tidsbegrænset, men du kan tilføje nye tilbud og gentilføje de ældre. Glem ikke også at dele disse tilbud på social media-platformer.

 9. Åbningstider (ÅT-faktor)
 10. Da denne oplysning er en af de vigtigste, vil de profiler, som har åbningstider, rangere højere i vores register. FindÅben, vores partner-website vil også vise disse åbningstider.

Kort sagt, er det vigtigt at sikre dig, at du udfylder din firmaprofilside og vælger de mest relevante kategorier og nøgleord for dit arbejdsområde. Hold altid dine oplysninger opdateret og tilføj så mange oplysninger, som du kan: åbningstider, særtilbud, kampagner, nyheder omkring nye varer eller servicer. Jo flere nøgleord, du bruger i din firmaprofil,desto flere søgningstræffer, vil du få i vores databaser og i søgemaskiner såsom Google eller Yahoo. Senere, hvis du vil tilføje flere nøgleord, klik på Log ind - linket for at komme ind på din konto, eller udfyld formularen for at opdatere data ved at klikke på ‘Meddel ukorrekte data’-linket på dit firmas profilside.

15. Hvorfor er nøgleord nødvendige?

For forretninger er de vigtige, fordi du gerne vil vises hos søgemaskiner, når folk søger efter nøgleordene eller sætninger, som er relevante for dine produkter og servicer. For at få en chance til at være i nærheden af topresultaterne, er det nødvendigt at meddrage disse ord og sætninger i din profil. Tænk som en kunde. Identificér din målgruppe og sæt dig selv i en kundes sted, når du skaber din første nøgleordsliste. Nøgleord præsenterer produkter, servicer og mærkevarer, som en bruger søger efter. En længere nøgleordsliste kan betyde mere fremtoning for dit firma i søgeresultaterne. Vælg specificerede nøgleord for at rette mod bestemte kunder. Fx. hvis dit firma er et hotel, kunne nøgleordene være: hotel, logi, osv. Ved anvendelse af specifikke nøgleord, vil din optegnelse kun vises for begreber gældende for din virksomhed. Men du skal også huske, at hvis nøgleordene er alt for specifikke, så kan du ikke række ud til så mange mennesker, som du ønsker.

16. Hvilke andre gratis servicer tilbyder Cylex?

De fleste af vores produkter og tjenesteydelser er gratis. På din profilside via Meddel ukorrekte data- linket eller Log ind- linket kan du offentligøre tilbud, artikler, nyheder, skabe et produkt- og servicekatalog, uploade videopræsentationer, osv, hvilke alle optimerer Google-søgningen.

17. Hvad er fordelene ved at være Cylex Community - medlem?

Ved at være en del af Cylex Community kan du:

 1. Udtrykke din mening ved at skrive bedømmelser
 2. Del dine erfaringer og hjælp andre med at træffe bedre beslutninger. Hjælp firmaer med at være endnu bedre vha dine bedømmelser.
  Skriv bedømmelser og del af dine erfaringer, som du har har haft med forskellige virksomheder.
  Bag Cylex-Community og besøgere af vores webside finder du autentiske mennesker, som søger efter en mulighed at finde pålidelige firmaer, som leverer arbejde af høj kvalitet.

 3. Finde firmaer med gode bedømmelser
 4. Du kan gennemsøge Cylex vha. firmanavn, nøgleord, kategorier, steder og i a-z-lister.
  Resultaterne kan filtreres efter webside, e-mail, bekræftede profiler, åbningstder, pålidelige bedømmelser, menu osv.

 5. Finde last-minute-tilbud og særtilbud
 6. Få mere for dine penge. Opdag de bedste tilbud og rabatter for firmaer i dit område og i hele landet.

 7. Registrere firmaprofil
 8. Registrér dit firma eller overtag en firmaprofil, som er oprettet af en af vores medarbejdere eller partnere. Hold kontakten til dine kunder og nyd af fordelene ved at have en firmaprofil. Det er GRATIS!

18. Hvordan kan jeg ændre mine profiloplysninger på Cylex Community?

Sikre dig først, at du er logget på. Øverst i højre hjørne af siden finder du dit profilnavn. Klik på dette og du videreføres derefter til din profilside. Der kan du redigere din profil, se dine egne skrevne bedømmelser og tilføje firmaer, som du vil forvalte med din profil.

19. Er Cylex gratis?

Der er ingen skjulte gebyrer eller omkostninger på Cylex. Oprettelsen af firmaprofil, uploading af dine produktbilleder, anvendelse af tilbud og alt andet er fra starten gratis. Registeret er finansieret gennem diskrete reklamer på websiden. Vores tjenester er ikke forbundet med nogen forpligtelser eller betingelser.

20. Hvad er reklamekampagner?

Reklamekampagner hjælper virksomheder med at tiltrække kunder og få en bedre placering blandt Cylex søgeresultater.

21. Hvordan optages man i listen over top-firmaer?

Listen over top-firmaer er baseret på et resultat, som er sammensat af flere faktorer som fx. revisionsrapporter, synlighed på Cylex og hos søgemaskinerne, beømmelser fra tredjeparter eller Cylex. Anmod om en gratis tjek for at se om, du kan optages på denne liste, ved at sende os en e-mail på info@cylex.dk

22. Hvordan virker Rich-søgeresultater?

Når du integrerer Cylex-widgeten på din hjemmeide, tilføjer vi sammen med widgeten nogle markups, i hht. Googles bestemmelser, for at vise din samlede rating. Næste gang, når Google gennemgår og indekserer din side, vil den også vise dig de sider, som indeholder widgeten sammen med din stjernerating.